Lentekriebels

Ik ben echt gek op de lente! Niet alleen omdat mijn verjaardag valt in de maand waarin de lente begint maar ook om alle frisse en leuke lentekleuren, verse tulpen, blauwe wolken met frisse dagen en veel zon, bloeiende bomen en vrolijke mensen. Kortom genoeg redenen om blij te zijn met de lente. Het lijkt alsof iedereen uit hun winterholletje komt en de wereld weer gaat ontdekken. Nieuwe plannen om te maken en leuke dingen in het vooruitzicht. Het liefst sla ik januari en februari over maar dat zullen meer mensen hebben. 

 

Goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt ook voor de lente. Ik heb gewoon meer mensen in de salon als de zon begint te schijnen want iedereen wil op zijn paasbest zijn als de zon er is en het warmer wordt. Mensen maken plannen voor de zomer en ik bereid hun huid voor op de zon. Daarnaast zijn er veel feestdagen zoals Pasen, moederdag, meivakantie, Koningsdag. Gewoon een gezellige periode dus en ik vind het heerlijk. 

 

Ik ga dit jaar ook aan de slag met de buitenkant van de salon want laten we eerlijk zijn. Het is allemaal een beetje een saaie en kale bende. Ik houd enorm van mijn eigen tuin en dat wil ik ook een beetje meenemen op het kleine stoepje voor mijn salon, dus wie weet zie je het wel veranderen de komende tijd. Het is daarnaast ook belangrijk om wat meer op te vallen binnen het straatbeeld in Heusden en dat klusje heeft een tijdje moeten wachten, 1,5 jaar om precies te zijn, (schandalig eigenlijk), maar ik heb maar 2 handen en maar 24 uur in een dag en dat kan ik niet veranderen. Ik denk zelf aan een gezellig bankje of een zitje en daarnaast nog wat leuke potten met leuke voorjaarsbloemen. Oh en wie weet nog een leuk bord voor op straat. Mijn brein draait al overuren zoals je merkt.

 

Binnen de salon ga ik aan de slag met leuke gekleurde teennagels, strakke wenkbrauwen en een mooie voorjaarsglow op de huid. Dat zijn de normale dagelijkse bezigheden voor mij maar wie weet doe je inspiratie op als je even door mijn behandelingen scrolt ;).

 

 

Dit was een kleine update vanuit mijn salon.

Geniet van de lentekriebels!

 

Liefs, Amber

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.