Merken

De merken waarmee ik werk zie ik altijd een klein beetje als mijn paradepaardjes. Ik heb ze zorgvuldig en met liefde uitgekozen en ik sta achter hun visie. Ze passen bij de salon en daarbij ook bij mij. Ik neem je graag mee in mijn visie op skincare en ik licht ze hier even een klein beetje uit. 

Medik8

Medik 8 is een van mijn nieuwste aanwinsten in mijn salon. Jarenlang struggelde ik met een huidprobleem en maar weinig heeft dit onder controle gekregen. Medik8 daarentegen heeft me zo enorm verbaasd en daarbij mijn huid verbeterd dat ik niets liever wilde dan dit delen met mijn klanten. Ik miste namelijk ook een merk in de salon die de huidverbetering kon bieden die ik en mijn klanten nodig hadden in sommige situaties. Medik8 is een cosmeseutical. Dit wil zeggen dat het een merk is opgebouwd uit een cosmetisch en medische kijk op producten. ze halen de mysterie uit ageing maar voor mij halen ze ook de mysterie uit huidproblematiek en dit alles doen ze vanuit een "CSA" theorie. medik8 gelooft dat als je vitamine C en spf overdag verwerkt in je skincare en snachts vitamine a (ook wel retinol) smeert dat je verder niks meer nodig hebt en daar ben ik het heel erg mee eens. 

Thalion

Thalion is zacht mild verzorgend en lief voor de huid. De visie waarmee thalion de huid benaderd is precies zo. Dichtbij wat de huid zelf is haalt Thalion alle bestanddelen uit de zee en dat doen ze juist omdat alles wat de zee te bieden heeft ook dichtbij de huid ligt. Het opnamevermogen van de huid is daarom optimaal en het gebruik van mineralen wieren en spoorelementen uit de zee versterkt juist de toegankelijkheid naar de huid. Thalion is een frans merk en vind zijn roots in Plougerneau in Bretagne. Thalion haalt haar wieren uit de Iroïse Zee, een UNESCO World Biosphere Reservaat en verwerkt deze ook binnen 24 uur om de actieve ingrediënten goed te behouden.

naast deze prettige werking ruikt en voelt alles ook zalig aan. Dit alles voor de ultieme beleving tijdens een schoonheidsritueel.

Loveli

let's talk about sweat, baby!

Loveli is een merk wat ik al jaren met liefde verkoop in mijn salon. Ik ken het merk ook al best een tijdje en kwam er mee in aanraking in de tijd dat ik in de wellness werkte. Al jaren probeerde ik deo's te gebruiken die aluminium vrij waren maar niks werkte en al helemaal niet op hete dagen in de zomer terwijl je staat te masseren. Een klant attendeerde me op Loveli. Ik ben op onderzoek uit gegaan en het verhaal sprak me zo aan dat ik het zelf ben gaan proberen. Ik werd mega enthousiast en ik gebruik het tot de dag van vandaag elke dag en heb nooit meer naar zweet geroken. Loveli staat voor 100% troepvrije producten en dat vind ik gaaf want de producten die je smeert moeten ook lief zijn voor je lichaam. 

Ik verkoop alle deo's in mijn salon en mocht je geïnteresseerd zijn in de huidproducten dan kan ik deze voor je bestellen.