Time to Relax

Passie is iets aparts. Je kunt dat vinden in heel veel verschillende vormen en daarmee werken op heel veel manieren. Zo is mijn passie voor uiterlijke verzorging breed. Maar ik bedoel écht breed. Ik vind mensen helpen met huidproblemen fantastisch maar daar stopt het niet. Ik vind make-up ook fantastisch en skincare (denk verder dan alleen thalion) en voeding in combinatie met huid en kleding en nog zoveel meer. Alles wat met huid en uiterlijk en gezondheid te maken heeft vind ik leuk. Momenteel kan ik dat veel uitvoeren, maar er mist soms nog een klein beetje. Dat beetje daar ga ik jullie wat meer over vertellen. 

Lees meer »

Mijn Huid

Mijn huid is iets wat erg centraal staat binnen mijn bedrijf. Ik worstel er altijd mee en het is ook mijn focuspunt als het gaat om mijn bedrijf. Toch blijft het iets kwetsbaars en is het telkens een drempel waar ik overheen moet stappen. Ik houd graag mijn proces voor me totdat ik het voor mijn gevoel "onder controle" heb. 

Lees meer »

Lentekriebels

Ik ben echt gek op de lente! Niet alleen omdat mijn verjaardag valt in de maand waarin de lente begint maar ook om alle frisse en leuke lentekleuren, verse tulpen, blauwe wolken met frisse dagen en veel zon, bloeiende bomen en vrolijke mensen. Kortom genoeg redenen om blij te zijn met de lente. Het lijkt alsof iedereen uit hun winterholletje komt en de wereld weer gaat ontdekken. Nieuwe plannen om te maken en leuke dingen in het vooruitzicht. Het liefst sla ik januari en februari over maar dat zullen meer mensen hebben. 

Lees meer »

Groeien met Groeipijn

Toen ik startte met dit avontuur wist ik dat het zou gaan met vallen en opstaan, toch is het leven niet maakbaar en dat heb ik de afgelopen tijd zeker gemerkt. Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder (1,5 jaar zelfs) en wil ik jullie graag meenemen in mijn dagelijkse leven als ondernemer en als gewoon Amber met huidproblematiek. 

Lees meer »

Een nieuwe stap, mooier dan ik durfde te dromen.

Wat een ontzettend leuk nieuws om overal te plaatsen. Als je me had gevraagd:"Hoe ziet de toekomst van je salon er uit over een aantal weken?" dan was mijn antwoord niet geweest. Ik heb dan een plek in het centrum van Heusden. Ik durfde het niet te dromen en voelde juist dat ik stil stond. Toch is deze ongelukkige tijd voor heel veel mensen een periode geweest van rust en bezinning. Voor mij zelf geld dat in ieder geval wel. Ik besefte mij, dat ik dol ben op mijn werk en dat ik het miste om het uit te voeren( en voelde stiekem ook grote paniek, dat ik het vak nooit meer zou kunnen uitvoeren). Mijn dromen waren serieus ik zag alleen nog niet het lichtje aan het einde van de tunnel. Nu de storm is gaan liggen en het stof neer dwarrelt, begrijp ik alle emoties, ervaringen en leerprocessen een stukje beter. Helderheid met een super leuke uitkomst. 

Lees meer »