Een nieuwe stap, mooier dan ik durfde te dromen.

Wat een ontzettend leuk nieuws om overal te plaatsen. Als je me had gevraagd:"Hoe ziet de toekomst van je salon er uit over een aantal weken?" dan was mijn antwoord niet geweest. Ik heb dan een plek in het centrum van Heusden. Ik durfde het niet te dromen en voelde juist dat ik stil stond. Toch is deze ongelukkige tijd voor heel veel mensen een periode geweest van rust en bezinning. Voor mij zelf geld dat in ieder geval wel. Ik besefte mij, dat ik dol ben op mijn werk en dat ik het miste om het uit te voeren( en voelde stiekem ook grote paniek, dat ik het vak nooit meer zou kunnen uitvoeren). Mijn dromen waren serieus ik zag alleen nog niet het lichtje aan het einde van de tunnel. Nu de storm is gaan liggen en het stof neer dwarrelt, begrijp ik alle emoties, ervaringen en leerprocessen een stukje beter. Helderheid met een super leuke uitkomst. 


Dus... Ik stel jullie met liefde voor. 

 

Amber's art of beauty op Engstraat 18 in Heusden. (ik knijp mezelf nog eventjes)

Vanaf 1 juni. 

 

Iedereen die een afspraak wil maken is welkom. 

Tot snel in mijn nieuwe salon.

 

Liefs, 

Amber 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Nicole
4 jaar geleden

Heeeeeeeeerlijk. Ik zal vaak in de stoel komen liggen