Hey you, 

 

Om mij een beetje beter te leren kennen, kan ik het beste vanuit mijn eigen ervaring vertellen. 

Op mijn 11e kreeg ik te maken met acné. Een heel vervelende huidaandoening die bij mij vrij heftig naar voren kwam op mijn gezicht en rug. Tot op heden worstel ik hier nog steeds mee, maar het mag er zijn en het heeft me gebracht tot wie ik ben en wat ik doe. Ik ben inmiddels een aantal jaren werkzaam als schoonheidsspecialiste en in mijn eigen verhaal heb ik mijn passie gevonden. Vanuit mijn eigen verhaal help ik graag mensen met een huidprobleem. Ik bekijk de huid dan ook vanuit meerdere invalshoeken. Als ik iets heb geleerd, is het dat je er mag zijn gewoon om wie je bent. Je huid bepaalt niet wie je bent. Ik wil samen met mijn klant op zoek naar een persoonlijke behandelmethode die past bij haar of zijn persoonlijkheid, die goed voelt en dus logisch is.  

 

Ik ben inmiddels 27 en werk in mijn eigen salon met veel passie en plezier. Ik woon samen met mijn vriend Jeffrey en kat Jess. Behalve mijn eigen verhaal heeft ook mijn creatieve- en sociale-ik er aan bijgedragen dat het vak van schoonheidsspecialiste mij op het lijf geschreven is. 

 

In mijn ogen kan iedereen prachtig zijn. Van binnen ben je dat al en van buiten draag ik daar graag mijn steentje aan bij. Straal in alle opzichten om wie je bent.