Time to Relax

Passie is iets aparts. Je kunt dat vinden in heel veel verschillende vormen en daarmee werken op heel veel manieren. Zo is mijn passie voor uiterlijke verzorging breed. Maar ik bedoel écht breed. Ik vind mensen helpen met huidproblemen fantastisch maar daar stopt het niet. Ik vind make-up ook fantastisch en skincare (denk verder dan alleen thalion) en voeding in combinatie met huid en kleding en nog zoveel meer. Alles wat met huid en uiterlijk en gezondheid te maken heeft vind ik leuk. Momenteel kan ik dat veel uitvoeren, maar er mist soms nog een klein beetje. Dat beetje daar ga ik jullie wat meer over vertellen. 


Voor wie het niet weet. Voordat ik fulltime ben gaan werken in mijn eigen bedrijf, heb ik een tijd gewerkt in een wellness centrum. Veel mensen weten wel dat ik gezicht, nek en schouders masseer tijdens een gezichtsbehandeling. Maar ik ben eigenlijk opgeleid om ook het hele lichaam te masseren en dat vond ik ook ontzettend leuk om te doen. 

 

Op het moment dat ik stopte met werken heb ik heel bewust gekozen om daar ook mee te stoppen in mijn salon. Mijn stoel leende zich er niet voor, de ruimte deed dat ook niet en ik was een beetje klaar met volledige dagen en weken te masseren. Ik heb dat stukje daarom een tijd geparkeerd. Nu na 2 jaar begint het weer een beetje te kriebelen. Ik krijg er steeds vaker de vraag van mensen die wel weten dat ik heb gemasseerd en met masseren is het zo dat je het niet verleerd. Het is net zoals fietsen.

Dus ik ben aan de slag gegaan en gaan dromen. Dat is niet nieuw voor mij. Ik ben een dromer. Dus ik ben wellness (zater)dagen gaan uitdenken. Een hele dag volledig in teken van massage en ontspanning. Nu is alleen de vraag of dit passend is binnen mijn bedrijf. Ik ga dat dus testen de komende tijd. Er komt een datum (misschien is deze er al), een plek en je kunt je dan inschrijven voor die dag als je interesse hebt. Het liefst wil ik de mogelijkheid bieden om dit samen te ervaren met partner of vriendin of familie. 


Een wellness middag met high tea of lunch, met een heerlijke massage en met een voet ritueel of misschien wel een lekkere manicure, een bepaalde vorm van massage of misschien alles in een thema. Ik heb nog genoeg research te doen, maar dit kan ik niet helemaal alleen. Dus ik wil jullie om hulp vragen. Als je bij dit idee enthousiast bent, wil ik je graag vragen of je je e-mail adres invult. Ik stuur je dan een vragenlijst op en aan de hand van die vragenlijst kan ik mijn idee uitwerken. Zo kan ik in samenwerking met jullie iets moois gaan neerzetten. Wie weet staat het sneller voor je neus dan je denkt. 

Alvast bedankt voor je hulp. In de tussentijd zou ik zeggen. Droom lekker met me mee. 

 

stel je voor... 

Een momentje voor jezelf, wat knopen uit de schouders en even een middag ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Even helemaal tot jezelf komen in een sfeervolle omgeving. Heerlijke geuren, warme olie en zachte muziek op de achtergrond.  De gedachte dat je even niks moet en dat er na de massage een heerlijke snack en een rustgevend kopje thee op je staat te wachten. Heerlijk in een tuin met zingende vogeltjes op de achtergrond het zonnetje in je gezicht. Ik kan geen betere zaterdag bedenken.

 

Liefs, Amber 

Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa
2 jaar geleden

Wat een super idee! Me time, dat wil toch iedereen? Veel succes en plezier met de voorbereidingen.

Stuffupsenue
5 maanden geleden

Greetings! Ready to uncover unedited realities? Our Telegram channel presents firsthand, uncensored videos unveiling untold stories. Join us for a raw perspective!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky