Beauty is about being comfortable in your own skin 

Schoonheidsbehandelingen met een persoonlijke touch. Elke huid is uniek. Hoe ga je daarmee om? 

Ik stel een persoonlijk plan op voor je huid en zorg ervoor dat jij je mooi voelt van buiten en van binnen. Want ondanks alle imperfecties kan iedereen stralen. Door met zelfvertrouwen naar jezelf te kijken, wie je bent en hoe je huid het beste werkt met de juiste producten die bij jou passen. 

Wat houdt dat in?

  • Doormiddel van gezichtsbehandeling, huidadvies en voedingsadvies help ik u naar uw droomhuid.
  • Een mooie huid met een stralende persoonlijkheid.
  • Ontspannen momenten tijdens behandelingen.
  • Behandelingen met aandacht en zorg en tijd voor jezelf. 

 

Benieuwd naar mijn aanbod? 

Klant aan het woord

Amber

Vanuit passie werken en vanuit eigen ervaring werken is superleuk. Ik ben nu 3,5 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en ben hongerig naar meer kennis en ervaring. Ik weet hoe het voelt als make up je huid niet egaal kan maken of dat je onzeker bent over je gezicht als je naar een feestje gaat. 

Benieuwd naar mij? 

Een greep uit de behandelingen 

Ontspanning

Ben je op zoek naar even een momentje ontspanning in een drukke week en staat een gezichtsbehandeling voor jou gelijk aan me-time en relaxen? Ik verwelkom je graag in de salon in een oase van rust, gezelligheid en ontspanning. Door mijn ervaring in de wellness branche en door werk als masseur breng ik graag een stukje ontspanning terug in mijn gezichtsbehandelingen.

Ik verzorg je huid en breng deze in optimale conditie terwijl jij ontspannen in de stoel ligt. In deze behandeling staat masseren en rust centraal. 

Permanente Make-up

Sinds kort kun je Carmen vinden in de salon. Carmen is dé specialist als het gaat om wenkbrauwen en het plaatsen van permanente make-up. Haar precieze oog zorgt voor de mooiste kunstwerkjes die ook nog op een natuurlijke manier naar voren komen. Niet alleen is ze goed in wenkbrauwen maar ze heeft ook een top behandeling voor prachtige full lips of het plaatsen van een precies lijntje boven je ogen. Genoeg behandelingen die je 's ochtends tijd kunnen besparen als je voor de spiegel staat.

 

Huidverbetering

Ik weet hoe het voelt om onzeker te zijn over je huid. Huidproblemen zoals roodheid, rimpels, pukkeltjes, pigmentatie kunnen veel met je doen mentaal. Omdat ik zelf ervaring heb met huidproblemen help ik je daarom graag verder. Sinds kort is mijn salon een merk rijker dat medik8 heet. En sinds ik medik8 gebruik is mijn huid enorm verbeterd. Ik wil je graag met je onzekerheden helpen. Ik heb daarbij genoeg passende behandelingen die je huid verbeteren en daarbij ook je onzekerheid verminderen.

 

Neem een kijkje in de salon

Mijn salon bevindt zich in het authentieke vestingstadje Heusden. Op Engstraat 18 kun je aan de bel trekken en heet ik je van harte welkom. De Engstraat wordt ook wel het gezelligste straatje van Heusden genoemd, maar door mijn locatie is het ook een oase van rust. Naast een warm bezoek in mijn salon is er nog veel meer te beleven in Heusden. 

Mijn blog


Rating: 3.6774193548387 sterren
31 stemmen