Beauty is about being comfortable in your own skin 

Schoonheidsbehandelingen met een persoonlijke touch. Elke huid is uniek. Hoe ga je daarmee om? 

Ik stel een persoonlijk plan op voor je huid en zorg ervoor dat jij je mooi voelt van buiten en van binnen. Want ondanks alle imperfecties kan iedereen stralen. Door met zelfvertrouwen naar jezelf te kijken, wie je bent en hoe je huid het beste werkt met de juiste producten die bij jou passen. 

Wat houdt dat in?

  • Doormiddel van gezichtsbehandeling, huidadvies en voedingsadvies help ik u naar uw droomhuid.
  • Een mooie huid met een stralende persoonlijkheid.
  • Ontspannen momenten tijdens behandelingen.
  • Behandelingen met aandacht en zorg en tijd voor jezelf. 

 

Benieuwd naar mijn aanbod? 

Klant aan het woord

Amber

Vanuit passie werken en vanuit eigen ervaring werken is superleuk. Ik ben nu 3,5 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en ben hongerig naar meer kennis en ervaring. Ik weet hoe het voelt als make up je huid niet egaal kan maken of dat je onzeker bent over je gezicht als je naar een feestje gaat. 

Benieuwd naar mij? 

Een greep uit de behandelingen 

Gezicht

Om stralend voor de dag te komen gaan we samen werken aan een topconditie van jouw huid. Elke behandeling die je boekt is anders, want de behoeftes van jouw huid veranderen continue. Ik kijk naar jouw huidtype en leg je met liefde alles uit over jouw eigen huid en waar deze behoefte aan heeft. Daarnaast is een behandeling ontspannend en even een moment voor jezelf. 

Handen

Ik lak al nagels sinds ik op de middelbare school zit, inmiddels heb ik een vaste hand en tover ik vaak nagels om in kunstwerkjes. Ik verstevig graag de natuurlijke nagels met een laagje BIAB en lak ze af met gellak. Zo kun je tot 3 weken lang plezier hebben van mooie nagels. 

Naast een lakje is een goede manicure zeker de basis voor mooie en gezonde handen.

Pedicure

Voeten zijn het meest vergeten onderdeel van je lichaam. Terwijl je er de hele dag op staat! Geef ze wat liefde door een pedicure behandeling. Zo loop je op wolkjes de deur weer uit. 

Heb je wat problematiek, daar kan ik je ook zeker mee helpen.

In de zomer geef ik je nagels graag een kleurtje zodat ze kunnen shinen in jouw sandalen of slippers. 

Neem een kijkje in de salon

Mijn salon bevindt zich in het authentieke vestingstadje Heusden. Op Engstraat 18 kun je aan de bel trekken en heet ik je van harte welkom. De Engstraat wordt ook wel het gezelligste straatje van Heusden genoemd, maar door mijn locatie is het ook een oase van rust. Naast een warm bezoek in mijn salon is er nog veel meer te beleven in Heusden. 

Mijn blog


Rating: 3.5925925925926 sterren
27 stemmen